Szerelmes sms-ek 1.

Kell a föld, hogy legyen élet, kell a nap, hogy legyenek fények, kell a határ, hogy ne legyen végtelen, s kellesz te, hogy boldog legyen az életem.

Szeretném, ha szeretnél, ha néha meg-megölelnél, s ha megfognád a két kezem, boldog lenne életem!

Boldogságod szirmot bontson, örökké csak virágozzon, szerelmesed hozzád bújjon, forró szíved megborzongjon, Te vagy kit mindig imádok, Boldog Bálint-napot kívánok!!

Csendes éjszakán elkerül az álom, mindig rád gondolok, és hozzád vágyom. Gondold azt, hogy ott vagyok veled, és nézem a két szép szemed, hallgatom a lélegzeted. A füledbe súgom, hogy nagyon jó veled!!!

Te légy a tűz, Te légy a kárhozat, Te légy a szerelem egymagad. Te légy a boldogság, Te légy a végzetem, Te légy az álmom, Te légy az életem !!!

Őszi éjjel álmodj csodaszépet, álmodd, hogy megcsókol egy szőke srác Téged! Átölel karjával, és azt súgja Néked: Ugye nem haragszol, hogy SZERETLEK TÉGED?

Valaki egyszer azt mondta: ha valakit igazán szeretsz, engedd el. Ha visszajön hozzád, örökre a tied marad. De ha nem, akkor soha nem is volt igazán a tiéd!

Szemed csillogása, mosolyod ragyogása, szívemben az örök boldogság forrása. Forró szellő suhan keresztül testemen s suttogja, hogy Te vagy az EGYETLEN!!!!!

Gondolatom körülötted kering minden nap, vajon mikor láthatlak? Ha most ott lennék veled, elringatnálak, s ha már alszol füledbe, súgnám: KÍVÁNLAK!

Szeretnék jó éjszakát kívánni, Kedvesemnek szép álmokat ádni. Remélem édes lesz az álma, s napsugár ragyogjon reggel reája.

Nem tudom leszünk-e egymásé, de az érzés mit adsz nekem, Bent marad a szívemben, mintha itt lennél mellettem!

Fáj az emlék, mégis öröm, álmaimban minden percem veled töltöm! Nem tudlak és nem is foglak elfeledni, kár, hogy így kellett megtanulnom SZERETNI

A sör egészséges, a vörösbor romantikus, a vodka hódító, a pálinka fejbevágó, de csak egy valami van, ami igazán részeggé tesz: TE!!!

Szeretlek, nem titkolom, de bevallani nem tudom! Ha rám nézel, ha beszélsz velem, ha nevetsz, ha sírsz, egyet tudnod kell: TE VAGY AZ ÉLETEM!

Úgy szeretném elmondani, hogy szeretlek téged, eszembe vagy bárhova nézek. Úgy szeretnék szemedbe mélyen belenézni és mondani: nélküled nem érdemes élni!!!! SZERETLEK!!!!!

Egy tanács, vigyázz magadra. Egy kérés ... ne változz meg. Egy kívánság ... ne felejts el. Egy hazugság ... nem szeretlek. És egy igazság ... borzasztóan hiányzol!!

Mióta ismerlek sok csillag szebben ragyog! Látod, ők is tudják, hogy veled boldog vagyok!!!

Van egy bűnöm, nem nagy vétek, két szó az egész: SZERETLEK TÉGED! Fáj a lét, a létezés. A lefekvés, az ébredés. Fáj a múlt, fáj a jelen, mindez azért, mert nem vagy velem!

Add nekem az álmod, mely lelkedben él, add nekem a szerelmed, mely szívedben él! Add nekem magadat, testedet, lelkedet és én ÖRÖKKÖN-ÖRÖKKÉ SZERETLEK! Távol Tőled szomorú az élet, Szívem azt dobogja, látni szeretnélek. Ezzel a pársorral azt üzenem néked, Nem élhetek úgy, hogy ne lássalak Téged!

Kell a föld, hogy legyen élet, kell a nap, hogy legyenek fények, kell a határ, hogy ne legyen végtelen. Ezek nélkül még elvagyok, de Te kellesz, nélküled meghalok.

Írok valakinek, aki nem is várja annak, aki könnyes arcom álmában sem látja. Írok valakinek remegve és félve, jól tudom nem várja, mert nem jutok eszébe.

Várom a napot, mikor megtörik az átok, várom a napot, mikor nem leszel már álom. Várom a napot, hogy megöleljelek, S füledbe súgjam, mennyire SZERETLEK!

Úgy szeretném elmondani, hogy szeretlek téged, eszembe vagy bárhová nézek. Úgy szeretnék szemedbe mélyen belenézni és mondani: nélküled nem érdemes élni!!! Szeretlek

Ha porba írunk valamit, elfújja a szél, ha szívünkbe írjuk örökké él. Én szívembe véstem egy szót s egy nevet, a szó szeretlek, a név a Tied.

Amíg szeretsz addig élek, kérlek szeress, mert meghalni félek!

Megpróbáltalak már levegőnek nézni, de rájöttem nem tudok levegő nélkül élni!!

Ha a puszik esőcseppek, én egy tengert küldök. Ha az ölelések falevelek, akkor egy erdőt küldök. És ha a szeretet örök, akkor én az örökkévalóságot küldöm Neked!

Amióta megláttalak, nem tudok nyugodni, a Te két szép szemed, nem tudom feledni. Úgy vágyom utánad, elepeszt a bánat, ha egyszer elhagynál, meghalnék utánad!

Ne sírj, ha az élet fáj, vagy a bánat a szívedbe váj, ne sírj érnek csalódások és elfoszlanak egykori gyönyörű álmok.

Ne csalj meg senkit, gondolj magadra, hisz neked is fájna ha valaki megcsalna.

Vad álmok, kósza ábrándok, való élet, szenvedély. Ez az, mi éltet, amiért élek. Te vagy az álmom, minden ábrándom. Te vagy számomra az élet, s a szenvedély, ami éltet,

Mi is az a szerelem? Te jelented ezt nekem. Kifejezni nem tudom, csak annyit ha nem vagy mellettem fáj mindenem, SZERETLEK mindörökre.

Gyönyörű álmot láttam az éjjel, a csillag szeretkezett a holdfénnyel. De aztán rájöttem nem álom, ez tény, én voltam a csillag Te voltál a fény!

Üres az ágy, és nem jön az álom, nem szól a zene, hiába várom. Üvölt a csend és hallgat az élet, rám tör az érzés: SZERETLEK TÉGED!

Bársonyos reggel köszöntsön téged, de gyönyörű álmod ne érjen véget. A nap simogasson, mint ha ott lennék nálad, mintha én simogatnám gyengéden a vállad.

Ha az élet rögös útját járod és keresni vágyol egy hű barátot, ne keress olyat ki hízeleg, az fog becsapni tégedet. Keress olyat ki félrevonultan húzza meg magát és meglásd ő lesz számodra a legjobb barát!

Minden múlandó e Földön, minden elvész valaha, csak a szerelem szava suttogja soha, soha.

Te vagy az első kinek hinni tudtam. Te vagy az első kinek nem hazudtam. Te vagy az első kit szívből szeretek. Te vagy az kit sohasem feledek!

Valaki egyszer azt mondta: Ha valakit igazán szeretsz engedd el! HA visszajön hozzád örökre a tied marad. De ha nem akkor soha nem is volt igazán a tiéd!

Én jó vagyok, ha van miért, én hű vagyok, ha van kiért, és szeretek, ha kellemes, én szenvedek, ha érdemes!

Gondolj rám ha leszáll az est gondolj rám ha szíved szerelmes, engem is téged is meggyötört az élet, de én ma is szeretlek s nem feledlek téged!!!

Sosem tudtam eddig milyen szép az élet! Mióta ismerlek, csak azóta élek. Szívem szíveddel lágyan összedobban, Szeretlek napról-napra jobban!!!

Ha szeretsz, csak egyet szeress, kit gondolod, hogy tiéd lehet, mert megszeretni valakit egy perc is elég, de elfeledni egy élet is kevés!!!

Érzem, ahogy a forró könny égeti arcomat, érzem, ahogy lágyan simogatsz. Érzem hogy néha itt vagy velem de bárcsak örökké fognád a két kezem!

Szeretnék könnycsepp lenni, szemeidben megszületni, végigfolyni arcodon és meghalni az ajkadon!

Ha majd egyszer szeretetre vágyol, s nem találsz se közel se távol, gyere oda ahová temettek, ott a fűszál is azt suttogja, hogy SZERETELK!

Úgy szeretném elmondani, hogy szeretlek téged, eszembe vagy bárhová nézek. Úgy szeretnék két szemedbe mélyen belenézni és elmondani, nélküled nem érdemes élni!!!

Lehet, hogy Te csak egy valaki vagy a világon, de lehet, hogy valakinek csak Te vagy az egész világon!

Csendes éjszakán elkerül az álom, gondolataimban csak utánad vágyom! Álmodom felőled szerelmes meséket, minden álom vége, hogy: SZERETLEK TÉGED!!!

Valaki titokban rólad álmodik, Valaki rólad szövi legszebb álmait, Valaki téged Nagyon- Nagyon Szeret, Valaki boldog ha melletted lehet, Valaki szemében miattad könny ragyog, Az a valaki hidd el én vagyok!

Ha azokra gondolsz, kik téged szeretnek, rám is gondolj, mert én is szeretlek!

Ne higgy annak, ki feléd nevet, két esküvel mondja, hogy szeret. Annak se ki könnyet ejt, mert ki könnyet ejt, könnyen felejt. Ki szemedbe néz némán, az szeret csak igazán!

Nem írom, hogy szeress, azt sem írom, hogy gondolj rám, mert ha nem vagyok a szívedbe vésve, akkor úgyis hiába mondanám!

Fájni kell a szívnek ha igazán szeret, mert fájdalom nélkül szeretni nem lehet.

Írok valakinek, ki nem is várja. Könnyes szemem mindig csak Őt látja. Írok valakinek remegve, s félve. Egyetlen órában mindent elmesélve. Most csak arra kérlek pár sort te is írjál. De ha szíved másé, sose válaszoljál.

Egyszer eljön a nap, hogy megkérded: Mit szeretek jobban az életet vagy téged? Mikor azt felelem az életet te otthagysz nem várod meg, hogy elmondjam az életem Te vagy!

V-Tech volt veled összejönni, de nem szabad sírni, ha fáj, és ha mégis visszahúz a szíved, vétkezz velem éjfél után!

Mint áldás vagy varázs úgy borul rám a tested, egymásba lassan elvegyülünk. Ölbe tett kézzel ül most itt a csönd, nézi ahogy szeretkezünk.

Amikor e pár sort írom, könnyek hullnak végig az arcomon Kezem reszket, s szívem oly nehéz, SZERETLEK TÉGED, ennyi az egész!

Eljön az a pillanat, hogy veled lehessek, mert csak téged SZERETLEK, nem kell senki más e világon, mert csak a te szerelmedet kívánom!

Te vagy a kezdet te vagy a vég, Nélküled felhős az ég, csak veled látom szépnek a napot csak Téged várlak, UGYE TUDOD?

Kell még egyszer, hogy átölelj egy éjjel, ami nem múlik el. Álmodj velem és csókolj engem, kell még egyszer, hogy úgy szeress, mint régen!

Addig vagy boldog, amíg van, aki szeret, aki a bajban megfogja kezed és, hogy milyen fontos is volt neked, csak akkor tudod, ha nincs már veled!

Megszeretni valakit egy perc is elég, de elfeledni egy élet is kevés.

Van, aki könnyen kapja meg azt, akit szeret, van, aki sír és szenved. Van, aki könnyek nélkül tud feledni, s van, aki meghal, mert igazán tud szeretni.


1. 2. 3. 4. 5.
Vissza sms-ek